LIS DIPHOTERINE oogspoel steriel ind. 50ml nylon étui

SKU: VMED-LOPO-001
€40,35 Excl. btw
€48,82 Incl. btw
Op voorraad
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

LIS DIPHOTERINE oogspoel steriel ind. 50ml nylon étui 

Diphoterine® is een noodspoeling voor chemische projecties. Men onderscheid twee categorieën van chemische producten die een brandwonde kunnen veroorzaken door direct contact : de bijtende en de irriterende.


Bij chemische verbranding is de ernst afhankelijk van het aantal vernietigde cellen en zal deze beïnvloed worden door de tijd van blootstelling aan het chemisch product, zijn temperatuur en zijn concentratie. Diphoterine® is een vloeibaar product en een oppervlakkige spoeling laat toe de agressieve stof snel te verwijderen. Deze spoeling heeft eveneens een opslorpingsvermogen en stopt de agressiviteit van de stoffen (zure-, basische-, oxidatie-, reductie-, chelaatvormende- en oplosreactie).


Bovendien is Diphoterine® stimulerend en zal hierdoor de in de weefsels binnengedrongen stoffen, naar buiten trekken. De werking is geldig voor alle chemische producten (met uitzondering van producten op basis van waterstoffluoride en afgeleide producten hiervan. Hiervoor Hexafluorine® gebruiken).
De aangeboden verpakkingen zijn aangepast aan de soorten risico’s (labo, opslag, enz.) en aan de werkposten (individueel en collectief).


Diphoterine® is een steriel product dat twee jaar geldig blijft. Tegen vorst beschermen. Ideale bewaartemperatuur tussen 15 en 35° C.

GEBRUIK: 

  • het spoelen niet stopzetten na verdwijning van de pijn
  • de volledige dosis gebruiken voor een optimale doeltreffendheid
  • interventie, zo snel mogelijk.
Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »