SIXTON Montana S3/ Naturel

Merk: Sixton
SKU: Ls811560736
€138,95 Excl. btw
€168,13 Incl. btw
+/- 5 werkdagen
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

SIXTON Montana S3/ Naturel

ISO NORM: S3 CI SRC 

De Sixton Peak Montana uit de Endurance collectie is een stevige, comfortabele veiligheidslaars. Bij deze laars is het bovenwerk gemaakt van volnerf leer, behandeld met de Hydrotech-technologie om extra waterafstotend te zijn.

De voering is van lekker warm wol, en met de extra isolerende inlegzool (Dual Insulation) ben je helemaal klaar voor winters buitengebruik! Alleen een HDry-membraan ontbreekt, maar volnerf leer is van nature betrekkelijk waterbestendig.

De veiligheidsneus is van CTC composietmateriaal, thermo-isolerend en niet-geleidend, maar weerstaat met gemak een impact tot en met 200 joules. De PU/PU loopzool is schokabsorberend en biedt met zijn SRC-normering uitstekende stabiliteit en antislip. Geleidende WED strips geven deze laars antistatische eigenschappen. Scherpe objecten waar in wordt getrapt stuiten op een synthetische tussenlaag waar nog geen spijkertje doorheen komt.

De kruipneus vergroot de slijtvastheid van de punt van de schoen aanzienlijk. Dit is erg handig als er vaak werk wordt gedaan waarbij de neus over de grond komt. Zoals elke Montana is ook deze geheel metaalvrij!

PRODUCTEIGENSCHAPPEN: 

  • Bovenwerk: Volnerf leder, Hydrotech waterafstotend
  • Voering: Wol, Dual Micro
  • Loopzool: PU/PU, SRC 
  • Inlegzool: Dual Insulation
  • Veiligheidszool: ZERO (k) Antiperforatie
  • Veiligheidsneus: Composiet 
  • Kleur: Naturel 

Klik hier voor de technische fiche. 

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »