Otoplastieken hard/zacht EN352

Otoplastieken zijn gehoorbeschermers speciaal op maat gemaakt van uw eigen oor. Doordat de gehoorbeschermer op maat gemaakt is, zal het comfort als aangenamer worden ervaren en is er ook sprake van een betere demping. Bij universele oordoppen kan een verkeerde plaatsing er namelijk voor zorgen dat er toch geluid lekt, met als gevolg dat het oor toch beschadigd wordt. 

Producteigenschappen 

Deze otoplastieken zijn EN352 gecertificeerd en zijn beschikbaar met 8 verschillende type filters, afhankelijk van de noden en de vereisten. 

Ze zijn zowel beschikbaar in een zacht materiaal (silicone), als in een hard materiaal (acrylaat). 

Harde otoplastieken zijn glad en makkelijk in het oor te plaatsen door de speciale anti-allergische UV-fotoplast coating. Door de gladde structuur zijn ze eenvoudig te onderhouden en gaan ze lang mee. Zachte otoplastieken hebben het voordeel dat ze flexibel zijn. Dat kan prettig zijn bij gevoelige oren.

Toepassingen 

Deze otoplastieken kunnen gebruikt worden voor verschillende toepassingen, zowel voor professioneel gebruik als voor privé gebruik. Ze zijn ideaal voor gebruik in de industrie, doordat ze beschikken over een staaffilter, wat wil zeggen dat de otoplastiek hoogfrequente geluiden meer zal dempen in vergelijking met laagfrequente geluiden. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »