Otoplastieken hard/zacht voor muziek, vlakke demping comfort

 

Otoplastieken zijn gehoorbeschermers speciaal op maat gemaakt van uw eigen oor. Doordat de gehoorbeschermer op maat gemaakt is, zal het comfort als aangenamer worden ervaren en is er ook sprake van een betere demping. Bij universele oordoppen kan een verkeerde plaatsing er namelijk voor zorgen dat er toch geluid lekt, met als gevolg dat het oor toch beschadigd wordt. 

Producteigenschappen 

Met deze otoplastieken kun je veilig naar muziek luisteren zonder vervorming. Dit komt doordat er gebruik wordt gemaakt van een speciale membraanfilter die zorgt voor een vlakke demping over alle frequenties heen. Lage frequenties zullen dus evenveel gedempt worden als hoge frequenties, waardoor er geen vervorming zal ontstaan van de muziek. 

Bij deze otoplastieken kan er gekozen worden uit 4 verschillende soorten filters met een verschillende demping: 10, 15, 17 of 20 dB demping. 

Zowel beschikbaar in een zacht materiaal (silicone), als in een hard materiaal (acrylaat). 

Harde otoplastieken zijn glad en makkelijk in het oor te plaatsen door de speciale anti-allergische UV-fotoplast coating. Door de gladde structuur zijn ze eenvoudig te onderhouden en gaan ze lang mee. Zachte otoplastieken hebben het voordeel dat ze flexibel zijn. Dat kan prettig zijn bij gevoelige oren. Ze hebben een allergie-arme coating.

Toepassingen 

Deze otoplastieken zijn ideaal, voor particulier gebruik, tijdens het luisteren naar muziek op festivals, concerten, ... Indien je eerder opteert voor een EN352 gecertificeerde variant, kies je best voor de 'Soundz Music Pro-15'. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »