Otoplastieken hard/ zacht + detectie EN352

Otoplastieken zijn gehoorbeschermers speciaal op maat gemaakt van uw eigen oor. Doordat de gehoorbeschermer op maat gemaakt is, zal het comfort als aangenamer worden ervaren en is er ook sprake van een betere demping. Bij universele oordoppen kan een verkeerde plaatsing er namelijk voor zorgen dat er toch geluid lekt, met als gevolg dat het oor toch beschadigd wordt. 

Producteigenschappen 

Deze otoplastieken zijn EN352 gecertificeerd en zijn beschikbaar met 8 verschillende type filters, afhankelijk van de noden en de vereisten. De otoplastieken zijn speciaal ontworpen voor gebruik in de voedselproducerende industrie. Ze beschikken namelijk over een detectiekogel en worden altijd geleverd in de kleur blauw, zodat ze snel kunnen worden gedetecteerd. 

Ze zijn zowel beschikbaar in een zacht materiaal (silicone), als in een hard materiaal (acrylaat). 

Harde otoplastieken zijn glad en makkelijk in het oor te plaatsen door de speciale anti-allergische UV-fotoplast coating. Door de gladde structuur zijn ze eenvoudig te onderhouden en gaan ze lang mee. Zachte otoplastieken hebben het voordeel dat ze flexibel zijn. Dat kan prettig zijn bij gevoelige oren. Ze hebben een allergje-arme coating.

Toepassingen

Deze otoplastieken zijn speciaal ontworpen voor gebruik in de voedselproducerende industrie, door middel van gebruik van een detectiekogel. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »