Blog - Ecareprotect

Bevorder productintegriteit met de detecteerbare pennen van Retreeva

  • Geplaatst op
Bevorder productintegriteit met de detecteerbare pennen van Retreeva

Productintegriteit is waarschijnlijk nergens belangrijker dan bij de productie van voedingsmiddelen en dranken of het farmaceutische en medische productieproces. Verschillende teams en personeelsleden die instaan voor de kwaliteit zijn voortdurend op zoek naar manieren om risico’s op vreemde voorwerpen in het product en besmetting te verminderen.

Het merk Retreeva is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van goedgekeurde metalen en x-ray detecteerbare gebruiksvoorwerpen, van pennen tot markers, met maximale traceerbaarheid. Dit vermindert aanzienlijk de risico’s voor de gezondheid van de consument als gevolg van ongewenste verontreinigingen die in het eindproduct terechtkomen.

Veiligheidsschoenen: Nieuwe Normering

  • Geplaatst op
  • Door Bruno Lesage
Veiligheidsschoenen: Nieuwe Normering

Veiligheidsschoenen moeten je beschermen tegen veel risico's, maar moeten vooral ook comfortabel zijn. Daarom moeten ze voldoen aan een aantal vooropgestelde normeringen. Deze normeringen worden continu opgevolgd en aangepast. Onlangs werd de normering opnieuw aangepast, de vernieuwde normering vind je hieronder terug.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »