SIXTON Cuban High S3/ zwart, fluorgeel

Merk: Sixton
SKU: Ls913700035
€108,95 Excl. btw
€131,83 Incl. btw
+/- 5 werkdagen
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

SIXTON Cuban High S3/ zwart, fluorgeel

ISO NORM: S3 SRC ESD 

De Cuban High uit de Ritmo-collectie is een veelzijdig inzetbare veiligheidsschoen met stijlvol design. Leverbaar in twee opvallende, contrasterende kleuren tegen een zwart bovenwerk.

Deze hoge schoen zit prettig zacht om de voet dankzij zijn flexibele bovenkant van microfiber en suède. Op de neus zit een Protech SXT beschermlaag om de weerstand van het materiaal lokaal te verstevigen.

De Cuban High is gevoerd met temperatuur-regulerend Airplus 3D dat de opbouw van transpiratie voorkomt en antibacterieel is. De binnenzijde is ook voorzien van Dual Micro hielpolstering, dat de hiel beter laat sluiten in de schoen en zo slijtage tegengaat.

Daarnaast is er een Soft-Fit inlegzool, die werkt als geheugenschuim en modulaire ondersteuning geeft. Die is stevig rond het hielbeen en vervolgens zachter voor de rest van de voetzool. Bovendien voert deze inlegzool bij het in- en uitzetten vochtigheid af.

De tenen worden beschermd door een Alu-SXT veiligheidsneus die het gewicht omlaag brengt, maar desnoods een 200 joules impact kan weerstaan.

De PU/PU loopzool is mooi zichtbaar met zijn felle lichtblauw en fluor geel. Deze zool heeft uitstekende antislip-eigenschappen en is schokabsorberend.

De zool is uitgerust met een ESD compound die elektrostatische oplading voorkomt door deze af te voeren richting aarde. Antistatische WED-strips van koolstofvezel helpen deze compound om vonkvorming te voorkomen.

PRODUCTEIGENSCHAPPEN: 

  • Bovenwerk: Microfiber, suede 
  • Voering: Airplus 3D, Dual Micro
  • Loopzool: PU/PU, ESD-SRC
  • Inlegzool: Softfit
  • Veiligheidszool: ZERO (k) Antiperforatie
  • Veiligheidsneus: ALU-SXT Aluminium 
  • Kleur: Zwart/ fluorgeel 

Klik hier voor de technische fiche. 

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »