Handschoen Ansell Touch N Tuff 92-605

Merk: Ansell
SKU: X19092807*K1000
€277,10 Excl. btw
€335,29 Incl. btw
3-5 werkdagen
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

Handschoen Ansell Touch N Tuff 92-605

Te verkrijgen per karton van 1000 (10x100 handschoenen) 

Producteigenschappen 

  • Nitril, groen, siliconenvrij, 
  • Uitvoerige tests van TouchNTuff® door een erkende instantie hebben aangetoond dat deze handschoen langer bestand is tegen een groter aantal industriële chemicaliën dan elke andere nitrilhandschoen voor eenmalig gebruik.
  • TouchNTuff® is gemaakt van nitril. De handschoen is daardoor vier keer beter bestand tegen perforatie dan vergelijkbare handschoenen in natuurlatex en drie keer beter dan vergelijkbare neopreenhandschoenen.
  • Ze bevat geen eiwitten van natuurrubber. De drager loopt dus geen risico op Type I-allergieën. Studies van primaire huidirritatie en Insult Patch-tests leveren geen enkele aanwijzing op van enig risico op irritatie of allergische contactdermatitis.
  • Door haar unieke "Thin Nitrile Technology" is deze handschoen gemakkelijk aan te trekken en biedt ze een stevige greep op natte en droge voorwerpen.
  • Deze zeer veelzijdige handschoen is geschikt voor talrijke toepassingen.

Technisch bereik 

Geschikt voor monsters nemen en verwerken, laboratoriumanalyse, vloeibare en vaste stoffen overhevelen, vlees-, vis- en levensmiddelenverwerking, industriële productie, onderhoud, werken met chemische stoffen

Klik hier voor technische fiche 

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »