Gehoorkap met helmbevestiging 3M™ PELTOR™ Optime I - 26 dB

Merk: 3M
SKU: A50180
€23,90 Excl. btw
€28,92 Incl. btw
+/- 5 werkdagen
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Gerelateerde producten
Informatie

Gehoorkap met helmbevestiging 3M™ PELTOR™ Optime I - 26 dB

3M™ PELTOR™ Optime™ I Gehoorkappen zijn onze innovatieve, lichtgewicht gehoorbeschermers die tot 26 dB geluidsreductie bieden. Ze hebben een ontwerp met laag profiel waardoor ze gemakkelijk te combineren zijn met andere veiligheidsuitrusting en hebben zachte, brede comfortabele kussens die de druk rond de oren verminderen. 

Deze gehoorkappen zijn ideaal voor matig industrieel geluid, zoals werkplaatsen waar bijvoorbeeld met plaatmetaal wordt gewerkt en drukkerijen, en voor buitenactiviteiten, zoals grasmaaien of heggen knippen. De gehoorkappen met helmbevestiging verminderen geluidsniveaus tot 26 dB en hebben afdichtringen gevuld met een unieke combinatie van vloeistof en schuim. De grote ruimte in de kappen helpt de opbouw van warmte en vocht te verminderen en de zachte, brede kussens helpen de druk rond de oren te verminderen, waardoor ze gedurende lange periodes comfortabel kunnen worden gedragen. De kussens en inzetstukken van schuim zijn gemakkelijk te vervangen als ze versleten of beschadigd raken, waardoor de levensduur van het product wordt verlengd.

Producteigenschappen 

  • dempingswaarde: 26 dB 
  • producttype: gehoorkap met helmbevestiging 
  • kleur: geel 
  • CE Goedgekeurd, EN 352-3:2002 
  • voor in situaties met matig industrieel lawaai, zoals werkplaatsen waar met plaatmetaal wordt gewerkt; buitenactiviteiten met grasmaaiers; ... (geluidsniveau tussen 87-98 dB)
  • het lage profiel combineert gemakkelijk met andere veiligheidsuitrusting
  • afdichtingsringen zijn gevuld met een unieke combinatie van vloeistof en schuim
  • grote ruimte in de schelpen minimaliseert ophoping van warmte en vocht
  • zachte, brede kussens helpen de druk rond de oren te verminderen

Functioneel bereik 

Voor gebruik in situaties met matig industrieel lawaai, zoals werkplaatsen waar met plaatmetaal wordt gewerkt; buitenactiviteiten met grasmaaiers; ... (geluidsniveau tussen 87-98 dB). 

Klik hier voor de technische fiche. 

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »