Koelen & Opwarmen

Relaxerende crème met verwarmend gevoel voor vermoeide ledematen en stramheid.

Lees meer

Protectaplast warm up cream 50 gr
€12,50 Excl. btw
€15,13 Incl. btw

Wegwerp coldpack met TNT zak. De coldpack houdt het gewonde deel ongeveer 25/30 minuten koud, afhankelijk van de buitentemperatuur.

Lees meer

Dispotech instant coldpack
€1,50 Excl. btw
€1,82 Incl. btw

Het koude menthol veroorzaakt een onmiddellijk thermisch verschil tijdens interventies op sportvelden (voetbal , rugby , volleybal ,..).

Lees meer

RONT coldspray 400ml
€8,00 Excl. btw
€9,68 Incl. btw

Een praktisch, herbruikbaar gelkussen dat warmte of koude afgeeft wanneer het op het lichaam wordt aangebracht, afhankelijk van uw behoeften. Het is geschikt voor het hele gezin, zelfs voor de kleintjes.

Lees meer

Thermogel comfort cold/hotpack 10x26 cm
€9,35 Excl. btw
€11,31 Incl. btw

PERSKINDOL Active Spray heeft eerst een verkoelende invloed, is verzachtend en maakt de spieren soepel. Tevens bevordert PERSKINDOL een intensieve doorbloeding vóór en na fysieke inspanning.

Lees meer

PERSKINDOL active spray 150 ml
€14,75 Excl. btw
€17,85 Incl. btw

Deze verwarmingspleister is nuttig voor het verlichten van gespannen, vermoeide of verkrampte spieren. Hij verlicht de pijnen veroorzaakt door artritis en geeft een doeltreffende verlichting tegen menstruatiepijn door gedurende ongeveer 8 uur een aangenam

Lees meer

Heat patches 10 x 13 cm
€3,12 Excl. btw
€3,78 Incl. btw

Aangewezen voor het koelen en verzachten van vermoeide spieren en gewrichten (vb. na sportinspanningen). Meer specifiek de spieren en gewrichten van: nek, schouder en rug; elleboog, pols, knie, enkel en hiel; armen en benen.  ALGI-COOL® blue gel maakt en

Lees meer

ALGI-COOL® blue gel, 75 ml
€10,70 Excl. btw
€12,95 Incl. btw

Topiderm hot gel is een opwarmende gel, aangewezen voor of na de inspanning. Voor soepele spieren en gewrichten. Verzorging van zwaarbelaste spieren. Kort na het aanbrengen van de gel treedt er een sterke warmtewerking op die de doorbloeding plaatselijk b

Lees meer

Hot gel, 5 liter
€96,00 Excl. btw
€116,16 Incl. btw

Topiderm massagelotion is een relaxerende massagelotion die de huid soepel en elastisch maakt. Een massage met deze lotion zorgt voor een ontspannen en verlicht gevoel. 

Lees meer

Massage lotion, 5 liter
€55,60 Excl. btw
€67,28 Incl. btw
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »