Soundz Music Pro-15 otoplastieken EN352

Otoplastieken zijn gehoorbeschermers speciaal op maat gemaakt van uw eigen oor. Doordat de gehoorbeschermer op maat gemaakt is, zal het comfort als aangenamer worden ervaren en is er ook sprake van een betere demping. Bij universele oordoppen kan een verkeerde plaatsing er namelijk voor zorgen dat er toch geluid lekt, met als gevolg dat het oor toch beschadigd wordt. 

Producteigenschappen 

De 'Soundz Music Pro-15' zijn siliconen otoplastieken speciaal ontworpen voor DJ's, muzikanten en professionele geluidstechnici. Ze zijn EN 352 gecertificeerd en hun technologie zorgt voor volledige gehoorbescherming en biedt tegelijkertijd natuurlijk geluid en een unieke muziekervaring. 

Er wordt gebruik gemaakt van filters met een vlakke demping, waardoor er geen vervorming van het geluid ontstaat. Daarnaast zorgt de filter ook voor ventilatie van de gehoorgang. Er is keuze tussen vier filters met een verschillende demping: 10, 15, 17 of 20 dB demping. 

Toepassingen

Deze otoplastieken zijn speciaal ontworpen voor DJ's, muzikanten en professionele geluidstechnici en zijn EN 352 gecertificeerd. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »