Soundz Inferno otoplastieken EN352

Otoplastieken zijn gehoorbeschermers speciaal op maat gemaakt van uw eigen oor. Doordat de gehoorbeschermer op maat gemaakt is, zal het comfort als aangenamer worden ervaren en is er ook sprake van een betere demping. Bij universele oordoppen kan een verkeerde plaatsing er namelijk voor zorgen dat er toch geluid lekt, met als gevolg dat het oor beschadigd wordt. 

Producteigenschappen 

De 'Soundz Inferno' zijn siliconen otoplastieken speciaal ontworpen voor DJ's, muzikanten en professionele geluidstechnici. Ze zijn EN 352 gecertificeerd en bevatten een simpele schakelknop, waarmee je de filter zelf kunt openen of sluiten. 

De vlakke dempingsrespons vermindert alle frequenties op hetzelfde niveau, zodat je niets van het originele geluid verliest en gemakkelijk kunt blijven communiceren.

'Soundz Inferno' verandert in -10dB lineaire otoplastieken. Zodra je de schakelaar omzet verandert 'Soundz Inferno' in -20dB niet-lineaire otoplastieken en biedt je totale gehoorbescherming. De niet-lineaire dempingsrespons vermindert de hoogste en meest schadelijke frequenties meer.

Toepassingen 

Deze otoplastieken zijn speciaal ontworpen voor DJ's, muzikanten en professionele geluidstechnici en zijn EN 352 gecertificeerd. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »