Soundz Drive otoplastieken EN352

Otoplastieken zijn gehoorbeschermers speciaal op maat gemaakt van uw eigen oor. Doordat de gehoorbeschermer op maat gemaakt is, zal het comfort als aangenamer worden ervaren en is er ook sprake van een betere demping. Bij universele oordoppen kan een verkeerde plaatsing er namelijk voor zorgen dat er toch geluid lekt, met als gevolg dat het oor toch beschadigd wordt. 

Producteigenschappen 

De 'Soundz Drive' zijn siliconen otoplastieken die geluiden verminderen tot veilige geluidsniveaus, maar daarnaast blijft communicatie en het horen van signalerende geluiden, zoals een claxon, mogelijk. Ze zijn EN 352 gecertificeerd. 

Het geluidsniveau in een motorhelm bij 100 km/u is meestal 95-105 dB. Dit is ver boven het algemeen aanvaarde veilige niveau van 80 dB, wat betekent dat je tussen de 5 en 15 minuten kunt rijden voordat je het risico loopt op tinnitus of andere door lawaai veroorzaakte gehoorverliessymptomen. 'Soundz Drive Pro' otoplastieken kunnen bovenstaande voorkomen. 

Deze otoplastieken bieden 95% betere bescherming tegen motor- en windgeluiden dan welke andere oordoppen ook. Ze zijn daarnaast ook bestand tegen stof, zweet en water. 

Toepassingen 

De 'Sound Drive' zijn geschikt voor professionele of amateur motorrijders, race, rally-, jet- en bootchauffeurs, vrachtwagenchauffeurs, chauffeurs van zware machines, chauffeurs van landbouwmachines, ...

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »